Evenemang

Under året kommer en del olika evenemang äga rum. Mer info om det kommer inom kort..

Flugfiskekurser

Flugfiskekurser är för dig som är helt ny och vill prova på att flugfiska eller för dig som är i tidigt stadie i din flugfiskekarriär och vill utveckla din kastteknik. I kursen kommer instruktören även hålla en kortare föreläsning om val av flugor, hur regnbågen fungerar och rör sig samt dela med sig av massor av goda tips för att få ett lyckat fiske och bli en duktigare flugfiskare.

Kursen varar cirka 3h och sedan ingår fiske efter med tillåtelse att behålla en ädelfisk per person. Fika ingår också i kursen.

Max 8 platser per kurs.

Pris: 750kr ink fiske efter kusen med tillåtelse att behålla en ädelfisk.

(Vi erbjuder er möjlighet att låna flugfiskeutrustning gratis i kursen!)

Fiskeläger för ungdomar

Under sommaren kommer vi arrangera ett stort fiskeläger för ungdomar. Här kommer våra lägeransvariga ta med barnen/ungdomarna på massor av äventyr i fiskets täcken. Fiske regnbåge i Citadellet, havsfiske med Landskronabåtarna, föreläsning av duktiga sportfiskare, möjlighet att testa på att binda egna regnbågsflugor, möjlighet att testa på att binda egna plattfisktackel samt massor med lekar och skoj är bara några saker som barnen på vårt första fiskeläger kommer att få uppleva. Missa inte att boka en plats och ge era barn möjligheten att deltaga i kanske det roligaste fiskeäventyret på sommaren! Mer info om datum kommer inom det närmaste…